vásárlási tájékoztató

Honlapunkon a szőnyeg menüponton belül anyagok szerint tudja kiválasztani a keresett szőnyeget. Amennyiben összes szőnyegünket szeretné megtekinteni kattintson a szőnyegek menüpontra. A kiválasztott szőnyegről bövebb tájékoztatót talál, ha rákattint a szőnyeg nevére, képére vagy a részletek gombra. Ezután megérkezik az adott szőnyeg oldalára, ahol részletes tájékoztató talál. Amit fontosnak tartottunk mindent megadtunk mint pl. ár, méret, szőnyeg adatai, termék képe, enteriőr kép stb. Ezekből az adatokból könnyebben kiválaszthatja a megfelelő szőnyeget. Kiválasztása után még tudunk segíteni fogásmintákkal, amit kérésre Budapesten ingyenesen kiszállítunk Önnek. Fogásmintáinkat érdemes megtekinteni, így megfoghatja az adott anyagot. A weboldalon található képek színei és mintázata kismértékben eltérhetnek a valóságtól. A színek függenek a számítógép beállításától a minta pedig a szőnyeg nagyságától.
Legvégül rendelését leadhatja a kapcsolat menüpont alatt található űrlapunkon vagy email címünkre info[kukac]szonyegvilag.hu -ra is elküldheti.
Rendelés visszaigazolása előtt lekérdezzük az adott szőnyeg szállítási idejét, amint megérkezik a válasz értesítjük, ha megfelelő Önnek küldjük a visszaigazolást. Rendelést 50% előleggel inditunk el, ami az összeg beérkezésétől számit!

Rendelés menete

1
Szőnyegek Szőnyeg anyag kiválasztása
2
Részletek Szőnyeg információk megtekintése.
3
Kapcsolat Rendelés vagy információ leadása.

Számla kiállításához szükséges adatokat (magánszemélyek esetében: név, cím ; cégeknek: cégnév vagy e.v. neve, cím, adószám).
Jelenleg áfa mentesek vagyunk, ezért a számlát csak AM tudjuk kiállítani! Számlaszámunkat a kapcsolat menüpontban és itt is megtalálja.
10702301-68822776-51100005 CIB bank
További információért érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken.
Az áru átvételének feltétele a végszámla kifizetése!

Rendelési adatok megadása:

  • Termék neve
  • Termék cikkszáma
  • Termék mérete
  • Szállítási név,cím
  • Áfásszámla név,cím
  • Telefonszám