SzőnyegVilág

Scion Living szőnyeg Uteki Sunflower 023606

76.990 Ft542.990 Ft / darab

Név Uteki Sunflower
Anyagösszetétel 100% Gyapjú
Súly 3000 g/m2
Szálsúly 1500 g/m2
Szálmagasság 12/12 mm
Teljes magasság 12 mm
Hátoldal Pamut / Latex
Stílus Modern, Skandináv
Készítés módja Kézi tűzésű – nyomtatott – hurkolt szál
Származási hely India India

 

Szállítási idő: 3-4 hét* (visszaigazolástól függően)
Rendelés előtt érdeklődjön a szállítási határidő felől!

Törlés
Cikkszám: SLUTEKISUNFLOWER023606 Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Ingyenes szállítás

scion living
Termék neve

Uteki Sunflower

Méret

, , , ,

Anyaga

Hátoldal

Pamut / Latex

Készítés módja

Kézi tűzésű – nyomtatott

Stílus

,

Minta

Szín

, ,

Súly

3000 g/m2

Szálsúly

1500 g/m2

Szálmagasság

Teljes magasság

12 mm

Márka

A Scion Living Uteki Sunflower 023606 modern szőnyeg geometriai mintájú. Alapja sárga, amin a minta bézs színben van rányomtatva és a szőnyeg két végén keskeny taupe csík is helyett kapott. A szőnyegen különböző paralelogrammák egymásba illesztve és egymás mellett helyezkednek el. Aki szereti a geometriai mintákat vagy illik a lakberendezéséhez annak tökéletes választás ez a szőnyeg, amely négyféle méretben elérhető. Kézi tűzésű és nyomtatott technikával készül Indiában, 100% gyapjú felhasználásával, 12 mm-es szálmagasság és hurkolt szálakból áll. Ez a Scion Living szőnyeg Uteki Sunflower 023606 általános jellemzői.

Brand

Scion Living

Scion legnépszerűbb dizájnjainak ihlette stílusos és ötletes kézi tűzött és nyomtatott szőnyegek kollekcióként jött létre, hogy kiegészítse a Scion szöveteit és tapétáit. Modern színeket erőteljes grafikai motívumokkal ötvözve, ezek a szőnyegek tele vannak vidámsággal és egyediséggel. 2020 ősz / tél kollekciónkhoz új, izgalmas szőnyegminőséget fejlesztettünk ki. A Scion számára kifejlesztett új technika magában foglalja a szitanyomást, a Scion szórakoztató, vidám formatervét 100% -ban tiszta gyapjú minőségű, kézzel szövött szőnyegre. Új szőnyegeink az elfoglalt háztartások számára még strapabíróbbak , miközben beillesztik a Scion egyediségét otthonába. A kézzel szövött szőnyegek pénztárcabarátok is, tökéletesek azok számára, akik a Scion gyönyörűen értelmezett új formatervezését és ikonikus stílusában szeretnének gyönyörködni.
scion living

Tisztítási tanácsok

Használatuk során ügyeljünk arra, hogy amíg a felület össze nem tömörödik (kb. 3-4 hónap) kíméletesen tisztítsuk például kézi seprűvel naponta. A porszívózás megkezdése is csak a legkisebb teljesítmény-fokozaton történhet. Az új szőnyegeknél jelentkező elemi szálak hullása természetes, a szőnyeg gyártás technológiájából adódik és a felület összetömörödése után megszűnik. Szőnyeget, ha van rá lehetőség olyan helyre helyezzük ahol nem éri folyamatosan erős napfény, így elkerülhetjük szőnyegünk fakulását. Nem érintkezhet nedves felülettel például nyirkos nedves burkolatra, falfelületre nem szabad helyezni. Védeni kell a molyoktól, nehéz bútorok által okozott sérülésektől, vegyszerektől. Szövött gyapjú szőnyegeknél ajánlatos havonta átfordítani, hogy mindkét oldala egyenletesen használódjon.

Ajánlott tisztítása:

A gyapjú szőnyegről száraz port és szennyeződést porszívózással ajánlatos eltávolítani, ami az igényeknek megfelelően a felület tömörödése után bármilyen sűrűséggel végezhető. Olyan makacs szennyeződéseket melyeket porszívózással már nem lehet eltávolítani, javasolt száraz gyapjú tisztítószerek használata. Dörzsölésre szőnyeg felülete filcesedhet ezért csak fehér textíliával, nyomkodva itassuk fel a folyadékot, majd hajszárítóval hideg fokozaton szárítsuk fel. A tisztítószer használata és a szer hatása után, nagyon alaposan porszívózzuk ki a szőnyeget, hogy a feloldott szennyeződés és tisztítószer maradványai teljesen eltűnjenek a szőnyeg szálai közül.
Szakszerű folteltávolításért érdemes tisztítóba vinni a szőnyeget!

Szőnyeg anyagok

Gyapjú

Kiváló meleg-tartó képességének, puhaságának, rugalmasságának köszönheti népszerűségét. A szőnyeg felülete kellemesebb komfortérzetet biztosít, jó hő-hangszigetelő, nem gyűrődik, rugalmas illetve gyűrődés és kopásálló. Ideális szőnyeg választás az allergiában szenvedőknek (antiallergén hatású, poratkától mentes) úgy működik mintegy természetes légtisztító – nem vonzza a port. Alapvetően a gyapjúszőnyeg a legtartósabb, legstrapabíróbb szőnyeg!

Pamut

A pamut szőnyeg rugalmas, puha, meleg, tartós ráadásul könnyű vele bánni szinte minden helyiségbe alkalmas. A pamut 20% nedvességet vehet fel anélkül, hogy nedves hatása lenne. Növényi eredetű természetes szálas-anyagok közül az egyik leggyakrabban felhasznált anyag a pamut.

Műszál

Nagyobb igénybevételt is kibírnak, széles minta és színválasztékkal található, könnyen száradnak, jó a színtartóságuk. A szintetikus anyagokon belül többféle típus is található, amik a következők: viszkóz , akril , pes , poliamid. A szintetikus rostokból készült szőnyegek könnyen tisztíthatóak, strapabíróak és foltállóak.

Viszkóz

Természetes alapanyagú mesterséges szál. Nagyon selymes és kellemes tapintású. Gyakran keverik a gyapjúval és más anyagokkal is így kiegészítik egymás főbb tulajdonságait. A viszkózt selyemnek is nevezik.

Szőnyeg elhelyezése

A megfelelő méretű szőnyeg elhelyezéséhez a következő enteriőr illusztrációval segítünk. Kisebb szőnyegeket (pl. 120 x 180 cm, 140 x 200 cm) a bútor elé és a nagyobbakat (170 x 240 cm, 200 x 300 cm) egy részét a bútor alá érdemes elhelyezni. A viszkóz szőnyegek nagyon kényesek, ezért érdemesebb mellőzni a bútorok rárakását, mert a nyomuk véglegesen ott maradhat. Mindig érdemes pontosan lemérni az adott helyiségben elhelyezett szőnyeg helyét és ne számoljuk ki centiméterre. Figyeljünk arra, hogy a kézi készítésű szőnyegeknél méretben ± 5% -os eltérés előfordulhat. Ne mérjünk faltól-falig a szőnyeget, ha nem padlószőnyeg.

További információt blog oldalunkon talál: BLOG