SzőnyegVilág

Brink & Campman szőnyeg Grain 013507

127.990 Ft1.027.990 Ft / darab

Név Grain
Anyagösszetétel 100% Gyapjú
Súly 4200 g/m2
Szálsúly 2200 g/m2
Szálmagasság A sík szövési technika miatt nincs
Teljes magasság 12 mm
Hátoldal Kétoldalas
Stílus Natural
Készítés módja Kézi szövésű
Származási hely India India

 

Szállítási idő: 3-4 hét* (visszaigazolástól függően)
Rendelés előtt érdeklődjön a szállítási határidő felől!

Törlés
Cikkszám: BCGRAIN013507 Kategória: Címkék: , , , , , , , , ,

Ingyenes szállítás

BrinkandCampman
Termék neve

Grain 013507

Méret

, , , ,

Anyaga

Hátoldal

Kétoldalas

Készítés módja

Kézi szövésű

Stílus

Minta

Szín

, , , ,

Súly

4200 g/m2

Szálsúly

2200 g/m2

Szálmagasság

Teljes magasság

12 mm

Márka

A Brink & Campman Grain 013507 natural szőnyeg. A szőnyeg alapja csontfehér színű sárga, barna, kék és fekete részekkel. Szőnyeg felülete kiemelkedő fonalakból áll és ettől lesz ez a szőnyeg egyedi. Aki szereti az egyszínű kézzel szövött szőnyeget vagy illik lakberendezéséhez annak tökéletes választás ez a szőnyeg, amely négyféle méretben elérhető. Egyedi méretű szőnyeget is rendelhetünk ebből a dizájnból max. 250 cm szélességben. Kézi szövésű technikával készül Indiában, 100% gyapjú felhasználásával, 12 mm-es magassággal. Ez a Brink & Campman szőnyeg Grain 013507 jellemzői.

Brand

Brink & Campman

1897 óta a Brink & Campman kiváló minőségű szőnyegeket gyárt. A több mint 100 éves tapasztalat, a kivitelezés és a folyamatos termékfejlesztés kombinációja eredményezi, hogy a Brink & Campman jól ismert név itthon és külföldön egyaránt. A modern szőnyegek régi mesterségek felhasználásával készülnek a Hollandiai Lichtenvoorde-ban található gyárunkban. Az összes Brink & Campman szőnyeg design a cég saját stúdiójából származik. Tervezőink fejlesztik az egyedülálló kollekciót, kezdve egy szép fonallal, amelyet a legújabb trendek ihlettek, vagy a technikai lehetőségek lenyűgöznek. Ezért a Brink & Campman kollekció büszkén viseli a „Made in Holland” címet. Minden ősszel egy új Brink & Campman kollekció kerül bemutatásra, tele számos minőségi újdonsággal.
BrinkandCampman

Tisztítási tanácsok

Használatuk során ügyeljünk arra, hogy amíg a felület össze nem tömörödik (kb. 3-4 hónap) kíméletesen tisztítsuk például kézi seprűvel naponta. A porszívózás megkezdése is csak a legkisebb teljesítmény-fokozaton történhet. Az új szőnyegeknél jelentkező elemi szálak hullása természetes, a szőnyeg gyártás technológiájából adódik és a felület összetömörödése után megszűnik. Szőnyeget, ha van rá lehetőség olyan helyre helyezzük ahol nem éri folyamatosan erős napfény, így elkerülhetjük szőnyegünk fakulását. Nem érintkezhet nedves felülettel például nyirkos nedves burkolatra, falfelületre nem szabad helyezni. Védeni kell a molyoktól, nehéz bútorok által okozott sérülésektől, vegyszerektől. Szövött gyapjú szőnyegeknél ajánlatos havonta átfordítani, hogy mindkét oldala egyenletesen használódjon.

Ajánlott tisztítása:

A gyapjú szőnyegről száraz port és szennyeződést porszívózással ajánlatos eltávolítani, ami az igényeknek megfelelően a felület tömörödése után bármilyen sűrűséggel végezhető. Olyan makacs szennyeződéseket melyeket porszívózással már nem lehet eltávolítani, javasolt száraz gyapjú tisztítószerek használata. Dörzsölésre szőnyeg felülete filcesedhet ezért csak fehér textíliával, nyomkodva itassuk fel a folyadékot, majd hajszárítóval hideg fokozaton szárítsuk fel. A tisztítószer használata és a szer hatása után, nagyon alaposan porszívózzuk ki a szőnyeget, hogy a feloldott szennyeződés és tisztítószer maradványai teljesen eltűnjenek a szőnyeg szálai közül.
Szakszerű folteltávolításért érdemes tisztítóba vinni a szőnyeget!

Szőnyeg anyagok

Gyapjú

Kiváló meleg-tartó képességének, puhaságának, rugalmasságának köszönheti népszerűségét. A szőnyeg felülete kellemesebb komfortérzetet biztosít, jó hő-hangszigetelő, nem gyűrődik, rugalmas illetve gyűrődés és kopásálló. Ideális szőnyeg választás az allergiában szenvedőknek (antiallergén hatású, poratkától mentes) úgy működik mintegy természetes légtisztító – nem vonzza a port. Alapvetően a gyapjúszőnyeg a legtartósabb, legstrapabíróbb szőnyeg!

Pamut

A pamut szőnyeg rugalmas, puha, meleg, tartós ráadásul könnyű vele bánni szinte minden helyiségbe alkalmas. A pamut 20% nedvességet vehet fel anélkül, hogy nedves hatása lenne. Növényi eredetű természetes szálas-anyagok közül az egyik leggyakrabban felhasznált anyag a pamut.

Műszál

Nagyobb igénybevételt is kibírnak, széles minta és színválasztékkal található, könnyen száradnak, jó a színtartóságuk. A szintetikus anyagokon belül többféle típus is található, amik a következők: viszkóz , akril , pes , poliamid. A szintetikus rostokból készült szőnyegek könnyen tisztíthatóak, strapabíróak és foltállóak.

Viszkóz

Természetes alapanyagú mesterséges szál. Nagyon selymes és kellemes tapintású. Gyakran keverik a gyapjúval és más anyagokkal is így kiegészítik egymás főbb tulajdonságait. A viszkózt selyemnek is nevezik.

Szőnyeg elhelyezése

A megfelelő méretű szőnyeg elhelyezéséhez a következő enteriőr illusztrációval segítünk. Kisebb szőnyegeket (pl. 120 x 180 cm, 140 x 200 cm) a bútor elé és a nagyobbakat (170 x 240 cm, 200 x 300 cm) egy részét a bútor alá érdemes elhelyezni. A viszkóz szőnyegek nagyon kényesek, ezért érdemesebb mellőzni a bútorok rárakását, mert a nyomuk véglegesen ott maradhat. Mindig érdemes pontosan lemérni az adott helyiségben elhelyezett szőnyeg helyét és ne számoljuk ki centiméterre. Figyeljünk arra, hogy a kézi készítésű szőnyegeknél méretben ± 5% -os eltérés előfordulhat. Ne mérjünk faltól-falig a szőnyeget, ha nem padlószőnyeg.

További információt blog oldalunkon talál: BLOG