SzőnyegVilág

Márkáink

A Brink & Campman 1897 óta gyárt kiváló minőségű szőnyegeket. A több mint 100 éves tapasztalat, a kivitelezés és a folyamatos gyártásfejlesztés kombinációja a Brink & Campman-t egyedivé teszi itthon és külföldön egyaránt.

Brink & Campman
brinkcampman

Az Asiatic több mint 60 éve az élen jár a termékfejlesztésben, és ma Európában az egyik legszélesebb körben forgalmazható szőnyegeket kínálja, a finom kézzel csomózott gyapjútól kezdve a divatos anyagokig, mint például a viszkóz, a poliészter és a polipropilén.

Asiatic
asiatic

Az a kreatív világ, amelyben most találom magam, egy egyszerű ötlettel indult, hogy szivárvány színeiből tervezzek egy táskák és kiegészítő kollekciót. Amelyre mindig örömteli és boldogan tekintenek az emberek, a funkcionalitás hangsúlyozásával.

Orla Kiely
orla kiely

A Scion termékekekt kedvelt és népszerű design ihlette, amely stílusos és ötletes kézi-tűzött szőnyegek kollekció jellemzi. Ezek a szőnyegek Scion játékos szöveteinek és tapétáinak kiegészítésére jött létre. Merész kortárs színeket erőteljes grafikai motívumokkal ötvözve ezek az üdítően eredeti szőnyegek tele vannak örömmel és egyediséggel.

Scion Living
scion

Florence Broadhurst legizgalmasabb öröksége az absztrakt és virágos teljesen egyedi szőnyegek. Ezek a szőnyegek egyediségében mint színeiben teljesen különlegesek.

Florence Broadhurst
florence broadhurst